Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SYETEY-KOTZOUR

19. 10. 2011 19:22
pro bojovníka2

co udělala pravice s lidskou duší je houby proti tomu co udělala levice s lidskými těly, které jí nešly na ruku . :-) ve státech mají komanči své rezervace. Možná bychom vám měli také něco vybudovat. Jako poděkování za soudružskou sounáležitost. :-)

1 0
možnosti

bojovnik2

17. 10. 2011 16:17
Jedinná skutečná lidská lůza je pravice

a její voliči, stačí se podívat co to za posledních 20 let udělali ze společnosti, z lidské duše.

0 0
možnosti

Martin V2

17. 10. 2011 19:05
Re: Jedinná skutečná lidská lůza je pravice

Před dvaceti lety ta společnost byla lepší a duše čistější?8-o

0 0
možnosti

bfmlpsvz

17. 10. 2011 11:57
Jak se říká,

když se kácí les, tak padají třísky. Celosvětové demonstrace proti globálnímu kapitalismu, soustřeďění peněz a moci do rukou jednotlivců, nebo malých skupin, vypovídá jasně o tom, co velká většina lidí ve všech státech nechce a proto proti tomu také demonstrují. To, že se při tom přiživí nějaké živly, které ničí majetky, zapalují auta atd je logické. Když se ve válce bombardovaly strategické cíle, tak to také odnášelo civilní obyvatelstvo, nemocnice a jiné objekty. Je třeba se zamyslet nad tím, jak dlouho si to lidé nechají líbit, aby bohatla jenom určitá malá skupina lidí a chudla velká většina těch t.zv.obyčejných. Je potřeba si uvědomit, že by to mohlo přerůst v občanské války v těch státech, kde se protestuje a demonstruje a pak se to rozšířit po celém světě. Tohle by si měla u nás uvědomit i naše vláda, která se chová stejně, jako vlády v těch zemích, kde se demonstruje.

0 0
možnosti

Martin V2

17. 10. 2011 13:05
Re: Jak se říká,

A co si představujete pod pojmem chudla většina? Můžete v ČR ukázat tu chudou většinu?

Občanská válka? S kým chcete válčit a o co? O návrat socialismu? To neválčete, když Vás bude hodně, tak opět "kapitalisti" odejdou a vy si tu budete spokojeně chudnout.;-D

0 0
možnosti

raz

17. 10. 2011 11:33
Když vláda nazve demonstrují za změnu systému vládnutí lůzou

dává tím důkazně najevo, že je u konce s"dechem".Dělali to komunistické vlády, dělají to vlády nynější.Tak jak se zaštiťovaly komunistické vlády RVHP, potažmo Moskvou, tak se budou současné vlády stále víc a víc zaštiťovat EU a Bruselem.Čím dál jim víc poteče do bot a lidé se v jejich zemích budou bouřit, tím víc budou prosazovat federalizaci Evropy. Ví, že "revoluční" nálady v jedné zemi nezvládnou, ale když budou roztříštěné po jednoltivých zemích federalizované Evropy, tak je zvládnou. Noviny a televize dostanou jasné zadání:Ukazovat co nejvíce hořících aut a vyrabovaných obchodů, popřípadě vypálených bank, aby se vytvořila nálada podporující tvrdý zásah Policie.

Jakmile v Česku začnou jako první demonstrovat studenti, tak budou stejně biti jako 17.listopadu 1989,s rozdílem, že je nebudou mlátit bílé helmy,ale černí težkooděnci.Když by náhodou někdo chtěl svolat generální stávku jako se to stalo v prosinci 1989,tak se vypne internet, úřady shromáždění nepovolí a tvdě zasáhnou!

1 0
možnosti

emeritni samec

17. 10. 2011 10:56
Poitika je v krizi.

Nazývat lidi lůzou není móda ale hloupost.Mediální doba dělá z lidí hlupáky.Lidé přestali používat vlastní rozum a nechají se manipulovat stejně jako středověký člověk církví.Kvůli svému "přesvědčení"jsou schopni i vraždit,hrubé hloupé a oplzlé nadávky jsou to nejmenší.Vůbec nejsou schopni chápat jaké vysvědčení o sobě vydávají.Slušnost a schopnost diskuze je věcí minulosti.Tato příšerná politická indoktrinace dělá z lidí nemyslící masu kterou je snadné okrádat a s ní manipulovat podle potřeby.Je to příčina dnešní krize.

1 0
možnosti

pouyti

17. 10. 2011 9:01
Luza je sebranka smesnych tupcu

kterym "elity" kradly miliardy a svalily vsechny dusledky blbeho rizeni na jejich hlavu ale je jeste obhajuje jako verni psi

0 0
možnosti

richardhorak

17. 10. 2011 8:50
Autor žádá o věcné argumenty.

Diskutéři, většina z vás argumentuje "ničením majetku, zapalováním aut a rabováním". Ano, toto se někde děje (vím o Římu), ale za těmito činy stojí pouze nepatrný zlomek demonstrujících. Na základě těchto několika jednotlivců (kteří škodí i demonstrujícím) nelze soudit celou událost. Proto nebudu na tyto "jednoduché a neobjektivní" argumenty dále reagovat. Děkuji.

0 0
možnosti

Tomáš Jasný, PhD.

17. 10. 2011 8:43
souhlas

Richarde, souhlas. Vetsinou nazyvaji luzou ti, co jsou sami neschopni pochopit fungovani sveta a nechapou rozdily v typologii lidi. a pak napriklad takovi wiki - emigrant, co nikdy nepochopi ani zakladni principy fungovani sama sebe, netoz jinych. ono clovek by mel dospet, aby chapal nektere veci a prave ti, co se tak ostre vymezuji vuci jinym, maji nejvetsi problem hlavne sami se sebou. vnitrni konflikt je neuprosny. hezky den a preju krasne fotky. ;-)

0 0
možnosti

wiki5.5

17. 10. 2011 17:47
Re: souhlas

napis nam co dela tvuj kamarad Matuska, takovej skvelej charakterni clovek, ke kteremu jsi jako spravna vrana prisedl

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

17. 10. 2011 6:40
Já zase vím

....že pokud má někdo potřebu zapalovat auta a rabovat obchody, měli by proti němu policisté či vojáci zakročit ostrými náboji.....a odstřelit ho jako psa....větší cenu totiž nemá.;-)Rv

2 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

17. 10. 2011 7:03
Re: Já zase vím

a "vrazi z wólstrýtu" asi nebudou horší, než ti, kteří si z toho rozflákanýho šopu odnášejí plazmu.....jen má lůza menší možnosti, jinak si nedělám iluze, že by zůstalo u plazmy.;-D

Propojení mafie s politikou je smutný fakt, ale tihle socialističtí blbísci opravdu nejsou lékem.;-)

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

17. 10. 2011 6:33
Móda je to i ono

Móda je nazývat lidi hanlivými přívlastky - lůza, socky, ovce. Móda je také demonstrovat za svobodu, i když většina demonstrujících si vlastně pod tím pojmem představuje různé podivnosti.

-

Také jsem pro opravdovou demokracii. Na svém blogu jsem o tom psal dávno před tím, než tyhle protesty začly. Ale vůbec si nejsem jist, že demonstrující mají na mysli stejný druh demokracie jako já. Proto jsem s jejich pdoporou velmi opatrný. Takovéhle demonstrace s vykřikováním bezobsažných hesel jsou nebezpečné a snadno zneužitelné. Já bych spíš uvítal konkrétní textové prohlášení, ke kterému by člověk mohl připojit podpis, o kterém by se mohlo diskutovat, o jedotlivých tezích. Něco jako byla Charta 77, Dva tisíce slov nebo Několik vět. To by mi bylo určitě milejší.

0 0
možnosti

raz

17. 10. 2011 11:48
Re: Móda je to i ono

Ano, to je skvělý nápad. Kdyby to byl i naštvaný Babiš, kdo by to zorganizoval a napsal, tak bych to podpořil. S některými se zakladatelů Charty 77 jsem byl také hluboce v rozporu a o jejich charakteru jsem si nedělal iluze, ale vytvořili text, se kterým jsem souhlasil. Lidé se nepřidávali svou podporou textu Charty k Uhlovi, Bendovi, Vaculíkovi a zpočátku ani k Havlovi, ale text Charty podporovali a tím se text stal pro komunisty nebezpečný.

Takže, kdo novou "Chratu" napíše a dá ji do oběhu a bude shromažďovat podpisy, toho je potřeba podporovat a nedívat se moc na to, kdo to je. Jakmile bude text napsán a lidé jej budou podporovat, tak už bude žít vlastním životem a autor se stane nezajímavým.

Vlády do dnešní doby nepočítaly s tím, že se lidé semknou a vystoupí proti praktikám korupce a neschopnosti věci řešit reálný způsobem. Možná se přepočítaly a někdo Chartu 2011 napíše a dá do oběhu..

Říkat: To napsal pěkný dacan a proto ten text nepodepíšu...to by by byla hloupost

0 0
možnosti
  • Počet článků 347
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Byl: mladý, voják, hospodský, vnuk, koordinátor, Hamburčan, kuchař, číšník, záškolák, trhač švestek, maturant, vyskladňovač brojlerů, prodavač, ...

Je: na okraji, melancholik, fotograf, hároš, kmotr, řidič, bloger, folkař, hlídač pian, alkoholik (přechodně), syn, Pardubák, čtivec, psavec, ein Kerl, strýc, pravdoláskař, knihkupec, antikvář, rocker, utopista, darmošlap, přítel, ješitný, dlužník, bratr, ...

Chce být: rytíř, ...

 

Až Blanický tábor,
uspořádá nábor,
já přihlásím se v meč,
jako první uchazeč.